Website voor mannen met burn-out gelanceerd

burn-out bij mannen

Afgelopen halfjaar heb ik mijn tijd en energie besteed aan de man met een burn-out.
In mijn praktijk en ook in privé omgeving spreek ik regelmatig mannen met burn-out of stress klachten. Voor mijn examen heb ik verder verdiept in deze thematiek. Daarnaast ook enkele cliënten mogen behandelen voor mijn examen. De reactie van deze mannen waren positief en dat bleek ook uit de enquête na afloop van drie behandelingen.

In mijn onderzoek zijn een paar zaken opgevallen rondom mannen met burn-out

  • Weinig onderzoek en informatie mannen met een burn-out
  • Veel websites met vrouwelijke burn-out coaches
  • Weinig lichaamsgerichte therapeut of therapievormen voor burn-out ontwikkeld

Kortom: Er is weinig aanbod voor de man met een burn-out.
Ja genoeg (vrouwelijke) coaches die ook mannen begeleiden.
Ik besloot om mijn ervaring, kennis en unieke behandelvorm in een aparte website samen te brengen.

www.burnoutbijmannen.nl geboren

Deze website richt zich in het bijzonder op de man met een burn-out. Waarom? Omdat een burn-out niet alleen een ‘hoofd’ probleem is, maar juist een lichaamsgerichte en holistische aanpak vraagt.


Met burnoutbijmannen.nl wil ik de mannen bereiken die op zoek zijn naar een alternatieve zienswijze en behandelvorm. De meeste behandelvormen voor burn-out bestaan uit praat-therapie of coaching. Alleen ik mis daarbij nog een element. Hoe luistert de man naar zijn lichaam. Immers een burn-out is altijd lichamelijk ervaren.

Mijn visie is dat je lichaam meer kan vertellen over hoe je als man in je vel zit. Verder ga ik over interessante onderwerpen schrijven zoals: over man-zijn, relatie met je lichaam en wat kan je doen om een burn-out te voorkomen.

Behandel jij geen vrouwen met burn-out?

Natuurlijk zijn vrouwen met burn-out klachten van harte welkom. Ik ben breed opgeleid tot massagetherapeut. En grotendeels van mijn cliënten bestaan uit vrouwen. Ik ga mijn kennis en kunde zeker ook inzetten voor vrouwen met een burn-out.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.